Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Το ΠΑΣΟΚ "σνομπάρει" τον Τατούλη

Αλλιώς περίμενε ο Πέτρος Τατούλης να "τρέξει" η υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, και αλλιώς βλέπει να εξελίσσονται τα πράγματα, μετά και την επίσημη στήριξη που του δόθηκε από το ΠΑΣΟΚ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, κυρίως στην Κόρινθο και την Καλαμάτα, έχουν κηρύξει "λευκή απεργία", και δεν φαίνονται διατεθειμένα να συνταχθούν με την επίσημη γραμμή του κόμματος, που αποφάσισε να στηριχθεί από την πρώτη Κυριακή ο Πέτρος Τατούλης.
Στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ υπήρχαν από την αρχή αποκλίνουσες εκτιμήσεις για το όπως έπρεπε να γίνει ο χειρισμός του θέματος Τατούλη, και δεν ήταν λίγοι οι βουλευτές που συνιστούσαν στο Μέγαρο Μαξίμου να ακολουθήσει μια διαφορετική τακτική. Δηλαδή, να υποστηριχτεί κάποια άλλη υποψηφιότητα στον πρώτο γύρο, που δεν θα είχε τη δυναμική να περάσει στην τελική αναμέτρηση της δεύτερης Κυριακής. Και εκεί, οι δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ να στρατευθούν με τον Πέτρο Τατούλη, ώστε να στερήσει την Περιφέρεια Πελοποννήσου από τον Δημήτρη Δράκο, και να επιφέρει έτσι ένα καίριο πλήγμα στη Νέα Δημοκρατία, καθώς από την Πελοπόννησο κατάγονται ο Πρόεδρος, οι δυο αντιπρόεδροι και ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής.
Αντί να συμβεί αυτό, το ΠΑΣΟΚ επέλεξε να στηρίξει απευθείας τον Πέτρο Τατούλη, οι επιτελείς του οποίου όμως βλέπουν τοπικά στελέχη του Κινήματος στην Πελοπόννησο να τους γυρίζουν την πλάτη, ή να εμφανίζονται αδιάφορα ως προς τη μάχη του Νοεμβρίου.
statesmen

Bookmark and Share

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου