Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Τανκ για την προστασία των τραπεζών αν φεύγαμε από το ευρώ, είπε ο Πάγκαλος!

Η αναφορά σε τανκ, η παρουσία των οποίων θα απαιτείτο για να σωθούν οι τράπεζες που θα πολιορκούνταν από τους τρομοκρατημένους καταθέτες, σε περίπτωση εξόδου της χώρας από τη δραχμή, ανέδειξε και τους φόβους της προοδευτικής «ελίτ» που μας κυβερνάει. 
Ο στρατός λοιπόν, είπε ο κ. Πάγκαλος, θα έβγαζε στους δρόμους τανκ για να τις προστατέψει, καθώς δεν θα υπήρχε αρκετή αστυνομία. Και η δήλωσή του αυτή, προκάλεσε αίσθηση. Και αυτά τα είπε στην ευρείας κυκλοφορίας ισπανική εφημερίδα «El Mundo»! Έτσι, για να διασυρθούμε και λιγάκι παραπάνω, τα εν οίκω εν δήμω! 
Να λοιπόν τι φοβούνται: μη χρειαστεί και ενεργήσουν κατά τρόπο, που θα τους στερήσει το «δημοκρατικό» άλλοθι. Έτσι το θέτουν τουλάχιστον οι ίδιοι. Γιατί η σωτηρία των τραπεζών, του πυλώνα του συστήματος, θα ήταν για την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, πρώτη προτεραιότητα. Και αν οι Έλληνες την «έπεφταν» στις τράπεζες, θα έπρεπε να «επέμβουν»... τα τανκ! 
Τα παραπάνω περί προστασίας των τραπεζών ακόμα και με τανκ (!), αναδεικνύουν τη συστημική λογική του κατά τα άλλα «προοδευτικού» ΠΑΣΟΚ. Πάλι καλά που τα προσωπεία πέφτουν και ο κόσμος αντιλαμβάνεται με τι έχει να κάνει. 
Ο φαρισαϊσμός του συστήματος, μπορεί να μην έχει όρια, όμως τα παιδιά του νεοταξίτικου «σοσιαλισμού», πλέον εν κρύβονται. 
Αξίζει να σημειώσουμε εδώ, ότι παντού, σε πάνελ και τηλεοπτικές & ραδιοφωνικές εκπομπές, πάρα πολλοί Έλληνες πολίτες δεν φοβούνται πλέον να εκθειάσουν τα επιτεύγματα της Επταετίας, την κοινωνική γαλήνη που επικρατούσε, τις συνθήκες πλήρους απασχόλησης, την εκβιομηχάνιση και ανάπτυξη της περιόδου εκείνης, χωρίς η χώρα να χρωστά...
Bookmark and Share

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου