Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Πρωθυπουργός – Τσίρκουλο! This guy is a joke! (Αυτός ο τύπος είναι ένα αστείο!)

Χθες, ένας ηλικιωμένος τύπος με ενδυμασία "κάγκουρα" (κολάν, γυαλιά διαστημάνθρωπου κλπ) έκανε ποδήλατο κατευθυνόμενος στην περιοχή "Κουκουναριές" στην Σκιάθο.
Πίσω του ακολουθούσε μία υπερπολυτελείς λιμουζίνα "Lexus" αλλά και πάνοπλοι μοτοσικλετιστές!!
Το απίστευτο αυτό τσίρκο, τράβηξε όπως ήταν επόμενο την προσοχή των τουριστών που αναρωτιόντουσαν τι στην ευχή μπορεί να είναι αυτό που έβλεπαν.

Ορισμένοι μάλιστα, νόμιζαν πως τους έκαναν πλάκα και έψαχναν την Candid Camera για να μην γίνουν ρεζίλι…
Που να φανταστούν ότι αυτός ο θίασος ήταν ο πρωθυπουργός και η συνοδεία του στις καλοκαιρινές του διακοπές μακράς διαρκείας, όπου μετά την Πάρο και την Σκόπελο, βρίσκεται τώρα στην Σκιάθο…
Καταλαβαίνετε τα σχόλια που επακολούθησαν, την ώρα που όλοι οι Ευρωπαίοι ηγέτες διέκοψαν τις διακοπές τους για να αντιμετωπίσουν τις πρωτοφανείς συνθήκες που πυροδότησε μία κυβέρνηση – θίασος της Ευρωζώνης…
Η οργή τους μάλιστα όταν πείστηκαν ότι δεν είναι φάρσα, αλλά όντως ο τύπος με το διαστημικό κράνος είναι ο Έλληνας πρωθυπουργός, ήταν έκδηλη… "This guy is a joke!" ήταν το ελαφρύτερο που ακούστηκε…

5 comments:

  1. Δυστυχώς όλοι γι'αυτόν δουλεύουν
    Σαμαράς, Ντόρα, Καρατζαφέρης λίγη αντίσταση απο τον Τσίπρα αλλά δέν ιδρώνει το αυτί του.
    Άν συνεχίσουν έτσι θα τον φορτωθούμε για πολλά χρόνια ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Τσίπρας είναι Η λύση.
    Διαθέτει πρωτοποριακές ιδέες οι οποίες ανταγωνίζονται επάξια σε βλακεία αυτές του Ανδρέα της δεκαετίας του 80 όπως:
    -Να μην πληρώσουμε κανένα από τους πιστωτές μας και να αφεθούμε μόνοι μας στις δικές μας δυνάμεις.Βέβαια το παιδί δεν έχει ιδέα τι εστί να μπορείς να παραξεις μια καρφίτσα και μετά να την πουλήσεις σε χαμηλότερη τιμή και σε καλλίτερη ποιότητα από τον ανταγωνιστή σου αλλά λεπτομέρειες.
    -Να προσληφθούν όλοι στο δημόσιο. Δεν θα κάνουμε σχόλιο επ'αυτού.
    -Ζητεί ΝΑ λυθούν άμμεσα όλα τα οικονομικά και παντός είδους άλλα προβλήματα όλου του κόσμου για πάντα. Απορώ με την ανικανότητα τόσων φιλοσόφων τόσων αιώνων που δεν βρήκαν τέτοιες ιδέες και προτάσεις. Ούτε καν ο ίδιος ο Αριστοτέλης.
    -Εκεί που πραγματικά διαπρέπει και λάμπει η προσωπικότητά του είναι στις ιδέες του για τα πανεπιστήμια. Να αφεθούν τα πράγματα ως έχουν να χρηματοδοτούνται όλοι και για τα πάντα εσαεί να μην εμποδίζεται η απρόσκοπτη λειτουργία των γιαφκών στα πανεπηστίμια να συναλλάσονται οι καθηγητές με του φοιτητές κτλ.
    -Ακόμη οι διατριβές του εν τοις πράγμασι με τον γέρο πρώην φίλο του περί της πολιτικής παιδοφιλίας ( θυμηθείτε το ατύχημα Γρηγορόπουλου ) είναι μοναδικές.
    ΙΙΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αιντε ωρε μπυρο μ' γιαννιωτη.......
    τσιρκουλο ειναι ολη αυτη η ρωμεικη πλεμπα που στις καλπες ψηφιζει ολα αυτα τα χαμενα παρταλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο Αμβρόσιε, μακάρι να είχαμε τον Ντερτιλή σήμερα πρωθυπουργό αντί για τον καθυστερημένο σκαταντζή ΓΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή