Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Εξώδικο* Νικολόπουλου στον Σαμαρά. Αχάριστε Πατρινέ, προσγειώσου και κόψε τις μαλακίες.!

Εξώδικο στον πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά απέστειλε σύμφωνα με πληροφορίες ο αποπεμφθείς από την κοινοβουλευτική ομάδα βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος.
Όπως αναφέρεται στο parapolitika.gr που δημοσιεύει τη σχετική είδηση ο λόγος για το εξώδικο είναι οι πληροφορίες που έχει ο κ. Νικολόπουλος ότι ήδη έχει προχωρήσει και...

η διαγραφή του από απλό μέλος της Νέας Δημοκρατίας, χωρίς να κληθεί σε απολογία.
Με το εξώδικο ζητούνται εξηγήσεις από τον κ. Σαμαρά που είναι πρόεδρος του κόμματος.
Πηγές στο Μαξίμου και τη Λεωφόρο Συγγρού που παρακολουθούν το κρεσέντο του κ. Νικολόπουλου τις τελευταίες ημέρες επισημαίνουν ότι "έχει λαλήσει" και σημειώνουν ότι "τα όσα κάνει ξεπερνούν τα όρια και θυμίζουν κακόγουστο ανέκδοτο". 

Και συμπληρώνουν με σημασία: "Το ότι είναι ήδη βουλευτής το χρωστάει στο γεγονός ότι ο Σαμαράς ήθελε και ξέχασε..."
_________________________________
* Εξώδικο ονομάζεται ένα έγγραφο το οποίο κοινοποιείται από ένα φυσικό ή νομικό πρόσωπο σε κάποιο άλλο μέσω δικαστικού επιμελητή, με βεβαιωμένη ημερομηνία και ώρα παραλαβής, με σκοπό να αποδεικνύεται εγγράφως, μέσω της έκθεσης επίδοσης του Δικαστικού Επιμελητή, ότι ο παραλήπτης έλαβε γνώση του εγγράφου αυτού, προκειμένου να μην μπορεί να αμφισβητηθεί ούτε αφενός ότι ο "αποστολέας" του δήλωσε τα όσα περιέχονται στο εξώδικο, αλλά και ούτε αφετέρου ότι ο "παραλήπτης" του έλαβε γνώση αυτού.
Ένα εξώδικο είθισται να ξεκινάει με τη φράση "ενώπιον παντός δικαστηρίου και πάσης αρμόδιας αρχής" ή με παρεμφερή έκφραση, ενώ είθισται να ακολουθεί η φράση "με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος μου".

2 comments:

  1. Όντως έχει λαλήσει ο Νικολόπουλος. Βλέπει μπροστά την πολιτική μοναξιά και τρελαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσείς έχετε λαλήσει περισσότερο σας έχει πιάσει τρομάρα γιατί βλέπετε οτι είναι έτοιμοι να τον ακολουθήσουν πολλοί άλλοι με τον Σαμαρά να πηγαίνει σύντομα στα αζήτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή