Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Βγάλτε το σκασμό: ΝΔ & ΠΑΣΟΚ δεν δικαιούσθε να μιλάτε για λαθρομετανάστευση! (βίντεο)


Δεν πρόλαβε η αρμόδια υπουργός για την λαθρομετανάστευση, Τασία Χριστοδουλοπούλου, να πετάξει την μπαρούφα της "Δεν υπάρχουν μετανάστες στην Ομόνοια... Απλά λιάζονται" και από πίσω ξεμύτισαν για να την μεμφθούν οι σαμαροβενιζέλοι, με αντίστοιχα δελτία τύπου που έλαβαν υπερπροβολή από τα κανάλια και τις φυλλάδες της διαπλοκής.

Θα πει, βεβαίως, κανείς ότι δικαίως αφού οι ανοησίες της υπουργού προσφερόντουσαν για κριτική και μάλιστα υψηλών τόνων. Όμως για να λέμε τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση, οι μόνοι που δεν δικαιούνται δια να ομιλούν για το θέμα της λαθρομετανάστευσης είναι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

Επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ήταν που εξερράγη το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης στα αστικά κέντρα της χώρας. Επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ήταν που συνέβησαν τα πιο φρικώδη των εγκλημάτων και αντιμετωπίστηκαν με τον Βενιζέλο να κουνάει το δάκτυλο στους Έλληνες, κατηγορώντας τους για ρατσισμό. Επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ήταν που θεσπίστηκε το «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο που προσφέρει ες αεί παραμονή στον οποιονδήποτε λαθρομετανάστη καταγγείλει ψευδώς έναν Έλληνα για «ρατσισμό».

Νεοδημοκράτης ήταν ο νυν ΠτΔ, Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος ευχαριστούσε τους λαθρομετανάστες που επέλεξαν την χώρα μας ως τόπο προορισμού τους. Το ΠΑΣΟΚ ήταν που έδινε αφειδώς λεφτά σε λαθρομετανάστες για να κουνάνε σημαιάκια στην κατά τα άλλα κενή, από κόσμο, προεκλογική συγκέντρωση του Βενιζέλου.

Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δεν δικαιούνται να ασχολούνται με το μείζον και φλέγον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης. Και ούτε τους συμφέρει να ασχολούνται, γιατί γίνονται ρεζίλι σε κάθε τους βήμα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου