Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Γιατί πάει ο άνθρωπός τους στην Ουάσινγκτον;

1. Κι' αν μας κόψουν τα δανεικά;

Οι κοινωνικές ομάδες που έχουν πληγεί άμεσα από την εφαρμογή του δόγματος του Σοκ, ήγουν οι εργάτες και οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, φαίνεται να αντιλαμβάνονται πλέον ότι η χώρα αυτή αργοπεθαίνει.
Οι υπόλοιποι, οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι συνταξιούχοι, οι τραπεζικοί και μια κάστα ευνοημένων στελεχών των πολυεθνικών και του κρατικοδίαιτου επιχειρηματικού τομέα, βρίσκονται ακόμα στην απατηλή νιρβάνα του: "εγώ ελπίζω να τη βολέψω"
Το πρόβλημα είναι πως είτε βρίσκεσαι από την μεριά των [προς το παρόν] βολεμένων, είτε ανήκεις στους μελλοθάνατους του συστήματος, είναι πολύ πιθανόν να έρθει κάποια στιγμή κι η σειρά σου...
Αυτό που αδυνατούν [ίσως και λόγω εκφυλισμού] να κατανοήσουν οι ελληνόφωνες μάζες, είναι το ότι οι φυλετικά προσδιοριζόμενοι ως Έλληνες, είμεθα όλοι μας αντικείμενα ενός γιγαντιαίου πειράματος, στο οποίο οι πειραματιστές έχουν απάνω μας δικαιώματα ζωής ή θανάτου. Κι όταν αποφασίσουν να εξοντώσουν την τάδε ή τη δείνα εθνοτική/κοινωνική ομάδα, θα το κάμουν χωρίς κανέναν δισταγμό.
Το "εγώ ελπίζω να τη βολέψω" που σώζει προς το παρόν τα εκατομμύρια των σιτιζόμενων από το ελληνόφωνο δημόσιο, θα μετατραπεί στο "στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα..."

Φανταστείτε μόνον, να αποφασίσουν κάποια στιγμή οι διαχειριστές του ελληνικού πειράματος, να μας κόψουν τα δανεικά, οπότε μισθοί και συντάξεις πάπαλα.
Πόσο χρόνο θα χρειαστεί για να μετατραπεί αυτός ο τόπος σε μια απέραντη ζούγκλα, όπου ορδές πεινασμένων θα κόβουν λαρύγγια για ένα κομμάτι ψωμί;
Η μοίρα του μελλοθάνατου που επικρέμεται σήμερα απάνω από κάθε φουκαρά μικροέμπορο ή μικροεπιτηδευματία, θα επεκταθεί και στους τωρινούς ευνοημένους του συστήματος, θυμίζοντας τους την τρομακτική αλήθεια της έννομης βίας, σε κάθε κοινωνία και σε κάθε εποχή: "όταν κρεμιέται ο διπλανός σου, ετοιμάσου και για τη δικιά σου θηλιά..."

Γιατί όμως οι Μεγάλοι Πειραματιστές μας κρατούν ακόμα ζωντανούς; Γιατί δεν μας κόβουν μια και καλή τα δανεικά, ώστε να πάρουν κοψοχρονιά και το έδαφος μας και το υπέδαφος μας και τον αέρα μας και τη μνήμη μας και τις ζωές μας;
Έτσι κι αλλιώς απεδείχθη ότι ως έθνος είμαστε πλέον ανίκανοι να αντισταθούμε. Ακόμα και αν αρχίσουν να μας εκτελούν σε καθημερινή βάση, από έναν ανά χίλιους, το μόνο που θα κάνουμε θα είναι να παρακολουθούμε τις εκτελέσεις μας σε απευθείας μετάδοση από την τηλεόραση μας, ελπίζοντας πάντα ότι δεν θα δείξει εμάς το δάχτυλο του εκτελεστή.
Οι συριζαίοι μάλιστα θα χαίρονται επειδή οι εκτελεστές τους έχουν τάξει πως θα τους εκτελέσουν τελευταίους...

Μια ιδέα για τους λόγους που μας κρατάνε ακόμα νεκροζώντανους και δεν μας δίνουν μια κλωτσιά να μας πετάξουν κατευθείαν στα μπάζα των εθνών [όπως θα επιθυμούσε ο δρ Σόϊμπλε] μπορείτε να λάβετε από το τι σχεδιάζεται να γίνει στην Ουάσιγκτον, με κύριους πρωταγωνιστές τους Αμερικανούς σχεδιαστές του ελληνικού πειράματος και κομπάρσους τον χερ Σόϊμπλε και τον σύντροφο Γιάνις Βαρουφάκις...

2. Το χέρι του πειραματιστή

Όπως ίσως ακούσατε από τα κατευθυνόμενα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, ο mr Yanis Varrufakis μεταβαίνει στην Ουάσιγκτον όπου εκεί αναμένεται να συμβούν κάποια ευτυχή γεγονότα
[Αλήθεια, πότε κλείστηκε το κονέ; Και γιατί τόσο ξαφνικά; Και γιατί την ώρα που εδώ ετοιμάζονται να μπουκάρουν εκατομμύρια αφροασιάτες λαθρέποικοι; Και πως σχετίζεται αυτό με την ευνοϊκή έκθεση του ΔΝΤ;] 

Σας κοτσάρω εδώ το ρεπορτάζ από την "Ημερησία", να λάβετε μιαν ιδέα...

"...Ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιάνης Βαρουφάκης αναχωρεί σήμερα Τετάρτη 15/04/15 για την Ουάσινγκτον, όπου θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην Εαρινή Σύνοδο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Παγκόσμιας Τράπεζας.

Ο κ. Βαρουφάκης στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Ουάσινγκτον:
Την Πέμπτη 16/04/2015:
  • Στις 16.15 μ.μ (τοπική ώρα) θα παραστεί στη δεξίωση στο Λευκό Οίκο για τον εορτασμό της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας, όπου θα έχει και κατ΄ ιδίαν συνάντηση με τον Αμερικανό πρόεδρο κ. Barack Obama.
  • Νωρίτερα, στις 14.30 μ.μ, θα μιλήσει στο Ινστιτούτο Brookings στο θεματικό τραπέζι με τίτλο: «Η ελληνική οικονομία και οι διεθνείς εταίροι της». Ο κ. Βαρουφάκης, μετά την ομιλία του, θα έχει μία σύντομη ανταλλαγή απόψεων με τον οικονομολόγο και πρώην Υπουργό Οικονομικών της Τουρκίας κ. Kemal DerviΊ και τον κ. David Wessel, στέλεχος του Ινστιτούτου Brookings. Στη συνέχεια θα γίνει περιορισμένος αριθμός ερωτήσεων από το κοινό. (Την ίδια μέρα στο Ινστιτούτο Brookings θα μιλήσει και ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας κ. Wolfgang Schδuble)
Την Παρασκευή 17/04/2015:
  • Στις 10 το πρωί θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας κ. Mario Draghi.
  • Στις 16.30 το απόγευμα θα συναντηθεί με τον Αμερικανό υπουργό Οικονομικών κ. Jack Lew. Και αμέσως μετά, στις 18.00, με τον υπουργό Οικονομικών της Ιταλίας κ. Pier Carlo Pandoan.
Το Σάββατο 18/04/2015, μετά τη λήξη της Συνόδου ο υπουργός θα αναχωρήσει για την Αθήνα..."

Ώστε έτσι λοιπόν...
Ο άνθρωπος τους στην Αθήνα [πάντα υπήρχε ένας άνθρωπος των ΗΠΑ στην Ελλάδα] θα συναντηθεί με Ομπάμα, Σόϊμπλε, Ντράγκι, στην Ουάσιγνκτον, λίγες ημέρες πριν να ληφθούν οι αποφάσεις για τα δανεικά που θα μας δώκουν οι αφέντες μας, ώστε να τη βγάλουμε και φέτος.
Και προπαντός την ίδια στιγμή που αρχινάει η β΄φάση του σχεδίου αντικατάστασης των Ελλήνων από αφροασιατικές μάζες, με εκατομμύρια λαθρεποίκων να είναι έτοιμοι να μπουκάρουν στην πάλαι ποτέ Ελλάδα...
Οι συναντήσεις [και τα συμβόλαια] του Τσιπρανδρέου στο Τέξας, τώρα δικαιώνονται.
Κάτι μου λέει λοιπόν ότι αυτοί που θα φαγωθούν στα γεύματα του μαύρου προέδρου των ΗΠΑ, θα είναι οι Γερμανοί, οι οποίοι κατά πάσαν πιθανότητα θα μας είχαν ήδη βάνει το μαχαίρι στον λαιμό, αν δεν τους συγκρατούσε ο ένας και μοναδικός πλανητάρχης αυτού του μάταιου κόσμου... 
Ωστόσο το ερώτημα παραμένει, έστω και αν μετατοπίζεται δυτικά του Ατλαντικού.
Γιατί οι Αμερικανοί [και συνεπώς οι Εβραίοι] μας θέλουν ακόμα ζωντανούς [έστω και νεκροζώντανους;]
Για ποιο λόγο οι τσιπρουλήδες μιας χώρας που ήδη έχει αποφασιστεί η αντικατάσταση του λαού της από αφροασιατικές μάζες, είναι προς το παρόν απαραίτητη στον πλανητάρχη [όποιος κι αν είναι αυτός;]

Δεν χωράει αμφιβολία ότι η Ελλάδα, εξαιτίας της γεωστρατηγικής της θέσης, ήταν και θα παραμείνει αναγκαία σε κάθε κοσμοκράτειρα, που κατά καιρούς θα διαφεντεύει τις τύχες του κόσμου [ήταν απαραίτητη στους Ρωμαίους, ήταν απαραίτητη στους Βενετσιάνους, ήταν απαραίτητη στους Εγγλέζους, είναι απαραίτητη στους Αμερικανούς]
Εξόν όμως από αυτό, που ίσχυε σε όλη την ιστορία της Μεσογείου, στον καιρό μας έχει προστεθεί και άλλη μία παράμετρος, η οποία διαφοροποιεί ριζικά τον ρόλο της Ελλάδας, ως αναντικατάστατο οικόπεδο στον χώρο της ανατολικής μεσογείου. Η αποφόρτιση των αφροασιατικών μουσουλμανικών πληθυσμών από τα πιο δυναμικά τους στοιχεία, που θέτουν σε άμεσο κίνδυνο την αμερικανοσιωνιστική κυριαρχία στη μεσόγειο.

Για να σας το πω όσο πιο απλά γίνεται...
Σύμφωνα με τη θεωρία της χύτρας, χρειάζεται οπωσδήποτε μια βαλβίδα εκτόνωσης, ώστε να διοχετεύεται η δύναμη των ατμών, όταν ξεπεράσει κάποιο όριο. Αλλιώς η χύτρα θα σκάσει και η κουζίνα θα γεμίσει φασολάδα...
Δεν είναι διόλου τυχαίο ότι το Δ' Χαλιφάτο στηρίζεται από αμερικανοσιωνιστικές μυστικές υπηρεσίες και εμφανίστηκε την ίδια εποχή όπου οι εξεγέρσεις στην Παλαιστίνη απειλούσαν ανοιχτά την ασφάλεια του Ισραήλ [θυμηθείτε τις χαριτωμενιές της αριστεράς με τα καραβάκια της Γάζας και άλλα τέτοια συριζαϊκά...] 

Η ανακατανομή των θυλάκων ισχύος στη μέση ανατολή, που δρομολογήθηκε με τις εξεγέρσεις της "αραβικής άνοιξης" και την ανάδυση του Δ΄Χαλιφάτου, απαιτεί την ύπαρξη μιας καλής βαλβίδας ασφαλείας, ώστε να διοχετεύεται η περισσή τεστοστερόνη των αλλοπαρμένων ισλαμοπίθηκων, και να μην δημιουργηθεί έτσι ένα νέο Αφγανιστάν στα πλευρά του Ισραήλ και του ζωτικού θαλάσσιου χώρου των ΗΠΑ.
Οι πειραματιστές του πλανήτη δεν έχουν καμία όρεξη να κατασκευάσουν έναν νέο Μπιν Λάντεν στην ανατολική μεσόγειο και να ξαναπάθουν τα ίδια που έπαθαν με την κατασκευή των ταλιμπάν στο τότε αφγανορωσικό πόλεμο. Η χύτρα πρέπει να διοχετεύει την περισσή της ενέργεια για να μην σκάσει.
Ε λοιπόν αυτή η βαλβίδα ασφαλείας είναι η Ελλάδα. 
Εδώ προορίζονται να εγκατασταθούν τα πιο δυναμικά στοιχεία [οι ζωηροί αφροασιάτες νέοι του ισλάμ] ώστε να αποφορτίζεται ομαλά ο ζωτικός χώρος του Ισραήλ και των ΗΠΑ. 

Φυσικά το ζήτημα θα διευθετηθεί οριστικά όταν θα ολοκληρωθεί η αντικατάσταση των Ελλήνων από αφροασιατικές μάζες και η κυβέρνηση πλέον της Ελλάδας θα αποτελείται από ελληνοποιημένους μετανάστες δεύτερης ή τρίτης γενιάς, που θα είναι πολύ πιο εύκολα χειραγωγίσιμοι από τα αμερικανοσιωνισιτκά αφεντικά της οικουμένης [έτσι τουλάχιστον πιστεύουν]
Οι συριζαίοι επιλέχτηκαν και προωθήθηκαν ώστε να εκτελέσουν αυτό το θεάρεστο έργο, δηλαδή την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη ευθανασία της φυλής των Ελλήνων και την αντικατάσταση τους από τους νέους εποίκους αυτής της χώρας.
Ακόμα όμως το πείραμα βρίσκεται στην αρχική του φάση και θα αργήσει να ολοκληρωθεί, όσο φιλότιμες προσπάθειες και αν καταβάλλουν οι διάφορες Τασίες, για να πάψουν να υπάρχουν Έλληνες.
Προς το παρόν τους είμαστε απαραίτητοι και ως οικόπεδο αλλά και ως δομές, για να υποδεχόμαστε και να περιθάλπτουμε τα εκατομμύρια των αφροασιατών που θα μας στέλνουν συστηματικά εδώ μέσα.
Και φυσικά θα μας συντηρούν με δανεικά.
Θες με ευρόπουλα, θες με δολάρια, θες με δραχμές, πάντως θα μας συντηρούν. Η δημοσιοϋπαλληλία της αριστεράς ουσιαστικά δεν έχει τίποτα να φοβάται, εφόσον εξυπηρετεί στα σχέδια των αφεντικών για τη διαχείριση των αναγκαίων κρατικών δομών, που θα εξυπηρετούν τους λαθρεποίκους.
Όλα αυτά όμως με ημερομηνία λήξεως. 
Όταν θα εμφανιστεί στην ελληνόφωνη κοινωνία ο αλβανός μπάτσος, ο πακιστανός δικαστής και η κογκολέζα γιατρίνα, τότε τα πράγματα θα αλλάξουν. Η νέα κοινωνία των λαθρεποίκων, θα αποβάλλει ως άχρηστο ιστό τους τελευταίους εναπομείναντες των παλαιών Ελλήνων, πετώντας τους εκεί που τους αξίζει: στα βιολογικά απόβλητα ενός έθνους που είχε αρχίσει ήδη να σαπίζει, πριν την επίσημη αναγγελία του θανάτου του.

Τότε θα ξανασχεδιάσουν τα αφεντικά της οικουμένης το πείραμα τους κι ίσως σταματήσουν τα δανεικά, υπολογίζοντας ότι μια εύρωστη και ρωμαλέα κοινωνία νέων μιγάδων, μπορεί να επιβιώσει επιτυχώς και με τις δικές της δυνάμεις, αντί να τη συντηρούν με επαναλαμβανόμενες δόσεις, όπως είναι υποχρεωμένοι να πράττουν σήμερα με μας τους άρρωστους, που είμαστε ανίκανοι να επιζήσουμε, έξω από την εντατική των εθνών.
Και η βαλβίδα ασφαλείας θα τους στοιχίζει λιγότερο...
Άλλωστε είναι απαράβατος νόμος τόσο της φύσης, όσο και της ιστορίας... Οι οργανισμοί και τα έθνη που γερνούν και εκφυλίζονται βιολογικά, ηθικά και πνευματικά, πεθαίνουν...

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου