Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Αφού διόρισαν πρόεδρο στο ΕΣΡ τη μητέρα της Κωνσταντοπούλου, είναι ικανοί για όλα

Εύλογους συνειρμούς προκαλεί η είδηση ότι καθήκοντα προέδρου του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου αναλαμβάνει η δημοσιογράφος Λίνα Αλεξίου, μητέρα της προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου και αντιπρόεδρος στο προηγούμενο συμβούλιο. 

Στη σχετική κυβερνητική απόφαση, η οποία αναρτήθηκε στη «Διαύγεια», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι η Ορσαλία (Λίνα) Αλεξίου, αναλαμβάνει τη θέση του προέδρου, με αναπληρώτρια την Πέρσα Λαμπροπούλου. Αναλυτικά στο Reporter.gr 

Νομίζω ότι η συγκεκριμένη επιλογή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-Ανεξαρτήτων Ελλήνων είναι ιστορική και έχει μια ιδιότυπη αναδρομική αξία. Είναι πλέον σαφές ότι η κυβέρνηση αυτή ήρθε για να μείνει, θα κάνει τα πάντα για να διατηρηθεί στην εξουσία και θεωρεί ότι το ηθικό πλεονέκτημα της είναι τόσο μεγάλο που μπορεί να κάνει ό,τι απολύτως γουστάρει χωρίς πολιτικό κόστος. Όλες οι επιλογές της, από τις μικρότερες ως τις μεγαλύτερες, πρέπει πλέον να ερμηνεύονται θεωρώντας δεδομένα όλα τα παραπάνω. 

Προσωπικά, πείθομαι πλέον ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι πολιτικά αδίστακτοι και ικανοί για όλα. Εύχομαι να φανούν το ίδιο αδίστακτοι και να υποστηρίξουν πολιτικά το 3ο Μνημόνιο και να μην αποδειχθούν ικανοί να μας οδηγήσουν μέχρι και στη δραχμή για να παραμείνουν στα πόστα τους. Εκφράζω τη συμπάθεια μου σε όσους έσπευσαν να μιλήσουν για το τέλος της Μεταπολίτευσης και την ειλικρινή μου αλληλεγγύη στον πιο δημοφιλή όμηρο αυτής της χώρας, τον Αλέξη Τσίπρα. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου