Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Το αφροασιατικό πληθυσμιακό τσουνάμι, συνεχίζει να κατακλύζει τις ευρωπαϊκές πατρίδες!


Ενώ η ελληνική κοινή γνώμη διατελεί, εν μέσω προεκλογικού κλίματος, σε κατάσταση βαθιάς υπνώσεως και πλήρους αποπροσανατολισμού, το αστείρευτο αφροασιατικό πληθυσμιακό τσουνάμι, το διά της Τουρκίας διοχετευόμενο στην Ευρώπη, συνεχίζει να κατακλύζει τις ευρωπαϊκές πατρίδες. Αλλεπάλληλα κύματα λαθρομεταναστών δεν έχουν παύσει να εισβάλλουν στα ελληνικά νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Πολλά επιπλέον εκατομμύρια ασιατών μουσουλμάνων συνωστίζονται όχι μόνο στα τουρκικά παράλια (απέναντι από τα ελληνικά νησιά) αλλά και στα πλησίον των χερσαίων συνόρων τουρκικά αστικά κέντρα, στην Κωνσταντινούπολη και την Ανδριανούπολη και προετοιμάζονται να εισέλθουν από μέρα σε μέρα στην δυτική Θράκη, διασχίζοντας τα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο.

Τμήματα από τα προηγηθέντα κύματα λαθροεποίκων, που πρόλαβαν κατά την διάρκεια των θερινών μηνών να προωθηθούν, μέσω Σκοπίων, Σερβίας και Ουγγαρίας, στην Αυστρία και από εκεί στην Γερμανία και άλλες βόρειοευρωπαϊκές χώρες (χώρες με μακρά παράδοση στην άσκηση της αυτοκτονικής πολιτικής της άκριτης απορροφήσεως τριτοκοσμικών, οι οποίες δίνουν αφειδώς στους τριτοκοσμικούς μετανάστες προκλητικού ύψους επιδόματα και κοινωνικές παροχές!) υποδέχονται τους τριτικοσμικούς, συμβάλλοντας τοιουτοτρόπως έτι περαιτέρω στον αποευρωπαϊσμό και εξισλαμισμό των ευρωπαϊκών κοινωνιών. Ευτυχώς, τις τελευταίες μέρες φάνηκε ότι υπάρχουν και μία αντίρροπη ελπιδοφόρα στάση όπως εκφράστηκε από ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες που δεν έχουν χάσει ολότελα την επαφή με την πραγματικότητα, που εκδηλώνουν σε στοιχειώδη έστω βαθμό το φυσικό συλλογικό ένστικτο αυτοσυντηρήσεως και προστασίας που θα περίμενε κανείς να έχει κάθε κοινωνία και κάθε έθνος. Π.χ. η Ουγγαρία, που ολοκλήρωσε τάχιστα την κατασκευή φράκτη στα σύνορά της με την Σερβία, όπου παρατάσσει και ισχυρές δυνάμεις, κόπτοντας την από εκεί διέλευση των λαθροεποίκων στην Ευρώπη, ενώ παράλληλα προετοιμάζεται για την επέκταση του φράκτη τόσο κατά μήκος των ουγγροκροατικών όσο και των ρουμανοουγγρικών συνόρων, η Κροατία που επίσης παρατάσσει δυνάμεις για την φύλαξη των συνόρων της με την Σερβία, (καθώς το λαθρομεταναστευτικό κύμα, μετά το χτίσιμο του ουγγρικού φράκτη επιχειρεί να εισέλθει στην κεντρική Ευρώπη μέσω Κροατίας και Σλοβενίας), η Σλοβενία, η οποία επιστρέφει άμεσα όσους μετανάστες εισέρχονται στο έδαφός της από την Κροατία, πίσω σ’ αυτή, με τα ίδια μάλιστα τραίνα με τα οποία φθάνουν, ακόμα και η Βουλγαρία που ετοιμάζεται και αυτή να κατασκευάσει φράκτη στα βουλγαροτουρκικά σύνορα.

Την ίδια ώρα στην Ελλάδα, η οποία έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα, αφού είναι η χώρα που δέχεται το πρώτο κύμα της εισβολής και κινδυνεύει να βρεθεί στην κατάσταση να εγκλωβιστούν στο έδαφός της όλα τα στίφη των τριτοκοσμικών, έχουν επικρατήσει πλήρως, στην πολιτική και δημοσιογραφική ζωή και τον δημόσιο λόγο, αριστερίζουσες εθνομηδενιστικές – ή μάλλον ευθέως αντεθνικές – δυνάμεις, που έχουν αναλάβει συντονισμένη προπαγανδιστική επιχείρηση πλύσεως εγκεφάλου με στόχο την αλλοίωση της κοινής γνώμης, με κεντρικό μήνυμα την τάχα «ανθρωπιστική» ανάγκη υποδοχής, αρωγής και περιθάλψεως των «προσφύγων»! Την ίδια ώρα, τα ίδια αυτά κέντρα μαζικής επιρροής, σε απόλυτη σύμπνοια και συντονισμό με διάφορα υπόπτου ρόλου υπερεθνικά διευθυντήρια, οργανώσεις και πολιτικούς θεσμούς, καταγγέλλουν και καταδικάζουν σφόδρα, την (τάχα «απάνθρωπη» και «φασιστική») στάση της κυβέρνησης της Ουγγαρίας και όσων άλλων κρατών αποφασίζουν να πράξουν το ελάχιστο αυτονόητο καθήκον που οφείλει κάθε σοβαρό κράτος (όπως ΔΕΝ είναι η σύγχρονη Ελλάς) στους πολίτες του, να φυλάσσει τα σύνορά του, ελέγχοντας την διέλευση και εμποδίζοντας την εισβολή ξένων απρόσκλητων εποίκων και δη ασιατών και αφρικανών ισλαμιστών!

Τα ελληνικά σύνορα απ’ την άλλη μεριά παραμένουν αφύλακτα, οι τόσο δαπανηρώς συντηρούμενες ένοπλες δυνάμεις παραμένουν απολύτως αδρανείς και αμέτοχες. Ακόμα και ο ψευτοφράκτης που είχε προ ετών στηθεί σε τμήμα των ελληνοτουρκικών συνόρων ο οποίος αργότερα αφέθηκε να καταρρεύσει, παραμένει κατεστραμένος, όταν όλες οι αναφορές συγκλίνουν στην βεβαιότητα εκδηλώσεως νέου κύματος επικείμενης μαζικής εισβολής από εκείνο ακριβώς το σημείο!!!

Εάν οι επικείμενες εκλογές έχουν ένα και μοναδικό ενδιαφέρον είναι για να φανεί, ως έμμεση ένδειξη ίσως, αν υφίστανται ακόμη κάποια ελάχιστα ίχνη αξιοπρέπειας και εθνικής συνειδήσεως και υπερηφάνειας στο αλλοτριωμένο εκλογικό σώμα, το οποίο θα πρέπει φυσιολογικά να καταδικάσει διά της ψήφου του με τον πιο εμφατικό τρόπο την εθνοδιαλυτική πολιτική των «ανοικτών συνόρων», την εθνοκαταστροφική πολιτική της ανοχής στην λαθρομετανάστευση και τον εποικισμό της πατρίδας. Αν μετά από όσα έχουν γίνει, οι ψηφοφόροι (π.χ. των νησιών του ανατολικού Αιγαίου), ψηφίσουν και πάλι τα κόμματα εκείνα που ουσιαστικά προσκάλεσαν και προσκαλούν τους ισλαμιστές που κατακλύζουν τις πλατείες και τις αυλές τους, τότε βασίμως θα μπορούμε να υποθέσουμε ότι κάθε ελπίδα για την σωτηρία της πατρίδας θα έχει χαθεί…

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου