Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

Δυστυχώς! Οι φύλακες της χώρας κοιμούνται!

Δυο γαϊδουριών άχυρα δεν μπορούν να μοιράσουν,
όχι να προστατεύσουν την πατρίδα μας
Η αλυσίδα των φρικτών εγκλημάτων κατά αθώων, με δράστες ισλαμιστές υπό την καθοδήγηση του Ισλαμικού Κράτους, το ψυχοπαίδι και πλέον συνεταίρο του Ερντογάν, απέκτησε κι άλλους κρίκους. Οι παράξενοι πίθηκοι της πολιτικής «ορθότητας», αριστεροί και «κεντροδεξιοί» χωρίς Δεξιά, από τους οποίους λείπει το γονίδιο της αυτοσυντήρησης και της αλληλεγγύης στους ομοίους τους, αρνούνται να ονομάσουν τον εχθρό, αρνούνται να δουν τον κίνδυνο που είναι ο πλέον διάσπαρτος στην Ελλάδα και σε όλη τη Δύση, από τον οργανωμένο ισλαμικό εποικισμό που τελείται, ενώ οι δυτικές ηγεσίες, πλην ολίγων, αναχαράζουν στο λιβάδι, περιμένοντας τον χασάπη για τη χαλάλ σφαγή.

Το φανατικό Ισλάμ είναι εχθρός όλης της Δύσης, εχθρός και του Ελληνισμού. Προς το παρόν είμαστε δρομολόγιο διεισδύσεως, χρήσιμοι ηλίθιοι που παρέχουμε διευκολύνσεις και βοηθήσαμε με αφροσύνη στρατιές ισλαμιστών να μπουν στην πατρίδα μας και να διεισδύσουν στην καρδιά της Ευρώπης. Οταν θα έχουν μπάσει όσους θέλουν, όταν οι ημίτρελοι ισλαμοφασίστες στη Ράκα ή ο συνεταίρος τους στην Αγκυρα το θελήσει, τότε θα έρθει η ώρα και για το δικό μας αίμα.

Ακόμη και τότε, όμως, η γκρίζα φάλαγγα του ενδοτισμού, οι πολιτικά ορθοί δούλοι του ΣΥΡΙΖΑ, ο Μητσοτάκης και όσοι άλλοι ψοφοδεείς φοβούνται να ψελλίσουν το όνομα του εχθρού, θα μυξοκλαίνε για τη «διαφορετικότητα», για τα δύσκολα παιδικά χρόνια των σαλεμένων φονιάδων αθώων. Κανείς από αυτούς δεν τολμά ούτε να ψιθυρίσει την ανάγκη για μια Ελλάδα, για μια Ευρώπη οχυρό των αξιών της Ελλάδας, της Ρώμης και του χριστιανισμού, κάστρο για την ασφάλεια των πολιτών της και της ιστορικής ταυτότητάς τους, όπου δεν χωρούν τζαμιά και μιναρέδες, μαζική καταπάτηση των δικαιωμάτων γυναικών και ομοφυλοφίλων, που φτάνει ως την κακοποίηση και τον φόνο.

Τι να περιμένεις, όμως, από ιδεοληπτικούς αριστερούς και τον αγουροξυπνημένο κυνηγό με την παραλλαγή, τον ψευτοδεξιό τσιλιαδόρο τους; Ποτέ άλλοτε δεν είχαμε τέτοιους κοιμισμένους φύλακες, που χαριεντίζονται με τους εχθρούς και τα αρπακτικά. Δυο γαϊδουριών άχυρα δεν μπορούν να μοιράσουν, όχι να προστατεύσουν τη χώρα από την ισλαμιστική τρομοκρατική απειλή. Αυτοί έδωσαν το «άρατε πύλας», αυτοί γέμισαν τη χώρα με μουσουλμάνους-πρώτη ύλη της πιο βάρβαρης τρομοκρατίας, αυτοί μας κατέστησαν περίγελο της Ευρώπης και έβριζαν αυτούς που φύλαξαν τις χώρες τους από τον δικό τους αριστερίστικο και κουτοπόνηρο τυχοδιωκτισμό ότι τάχα θα κάνουμε τους πρόσφυγες και τους κατσαπλιάδες του Ερντογάν και της συμμορίας του «όπλο» για το χρέος. Τώρα, απέραντο hot spot η πατρίδα.

Αυτοί δεν τολμούν να ελέγξουν τους πρετοριανούς τους στα Εξάρχεια, αυτούς που επιτίθενται από 20 και πάνω σε έναν, κατά την αντρειοσύνη της Αριστεράς και των μπάχαλών της. Δεν μπορούν να διαφυλάξουν ούτε τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ στην Πατησίων από την αλητεία των σε μεσοτοιχία συντρόφων τους. Τα ψυχοπαίδια τους καίνε τα μέσα μεταφοράς των φτωχών, με ορμητήριο το Πολυτεχνείο των μεγάλων εθνικών ευεργετών, που έγινε κοπρώνας του «αντιεξουσιαστικού» και αριστερίστικου φασισμού.
Αυτοί δεν μπορούν ούτε τα αγάλματα των ηρώων και των ποιητών μας να φυλάξουν από την προδοτική μηδενιστική φάλαγγα των βανδάλων εχθρών του λαού, όπως και όσοι έκλεψαν το δημόσιο χρήμα.

Χρειάζονται αληθινοί άγρυπνοι και άτεγκτοι φύλακες, με την ελληνοπρέπεια του Δραγούμη και την κόψη του τρομερού σπαθιού του Μαύρου Καβαλάρη, και όχι ψοφίμια του συμβιβασμού.

Δικηγόρος, πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου