Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Ότι και να πεις Μίκη μου, είσαι συνένοχος του αίματος

Κάτι είπε πάλι ο κος Μίκης Θεοδωράκης, έχουμε λέει «φαινόμενα Μαδουρισμού» και ελέγχου του κράτους, κάτι δηλώσεις βγήκαν πάλι στη γύρα.

Λυπάμαι πολύ που στο λέω σύντεκνε αλλά ότι και να πεις, για μένα είσαι συνένοχος του αίματος.

Ενώ έχεις πείρα κοντά τρία τέταρτα του αιώνα, ενώ έχεις ζήσει ανθρώπους και ξέρεις, ακόμα και στα «αριστερά» σινάφια σας ποιοι είναι οι ας το πούμε σοβαροί (αν είναι δυνατόν να υπάρχει σοβαρός «αριστερός») και ποιοι οι απατεώνες (πως το λέει και η Φωτίου), εσύ έπεσες σαν εικοσάχρονο ζαλισμένο από τις ουσίες και την βύθια μεταπολιτευτική των γονέων άγνοια στην σαγήνη του ΑλέΚΣη, και με τις «σπίθες» και τις λοιπές «αγανακτισμένες» σου καρναβαλικές στρακαστρούκες έσπρωξες όσο χρειαζόταν να σε εκμεταλλευτεί και να σε πιάσει Κώτσο ο ελλειμματικός με τον γκροτέσκο θίασό του. Πριν σε πετάξει -και εσένα- σαν στυμμένη λεμονόκουπα.

Και καλά τα εικοσάχρονα. Εσύ δεν τους κατάλαβες; Ή περίμενες ότι θα σε κάνανε υπουργό Πολιτισμού στη θέση της καθαρίστριας αύρας και αιθερικού σώματος; Γιατί τόση αστοχία από άνθρωπο με τόσο μακροχρόνια και πυκνή πείρα ζωής ΔΕΝ δικαιολογείται. Εκτός αν έχουμε να κάνουμε με άνοια (η καλή εκδοχή) ή ποταπές φιλοδοξίες (ΜΑ… στα 90;;;) που δεν ευοδώθηκαν. Διάλεξε.

Δε σου δίνω λοιπόν το δικαίωμα να διαμαρτύρεσαι. Κάτσε στα αυγά σου, πληρώσου τα δικαιώματα των τραγουδιών σου (που παρεμπιπτόντως ΠΟΤΕ δεν μου άρεσαν), τη σύνταξή σου ή οτιδήποτε άλλο, και άσε μας να δούμε τι θα κάνουμε με αυτόν που μας κοτσάρατε. Αρκετό κακό έκανες και εσύ, και οι όμοιοί σου.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου