Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Το χωριό καίγεται και η αριστερά χτενίζεται. Άμεση προτεραιότητά της η κατασκευή τζαμιού στην Αθήνα

Αφού η κυβέρνηση κατάλαβε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι για την οικονομία ή μάλλον προσπαθεί αλλά προς το χειρότερο, όπως δείχνουν τα πράγματα, αποφάσισε να δείξει το πραγματικό της πρόσωπο, το διεθνιστικό και ανθελληνικό. 

Έτσι οι Λαφαζάνης και Τσιρώνης υπουργός και αναπληρωτής υπουργός αντίστοιχα Παραγωγικής Ανασυγκρότησης (εδώ γελάμε) κατέθεσαν τροπολογία με σκοπό να διευκολύνουν την κατασκευή τζαμιού στην Αθήνα. Έτσι θα ικανοποιήσουν όλους τους φίλους τους και τους λαθρομετανάστες και τους μεγαλοεργολάβους που θα αναλάβουν το έργο. 

Όπως μας πληροφορούν τα «παπαγαλάκια» των ΜΜΕ υπήρξαν αντιδράσεις από το καμένο κόμμα του Καμμένου τους ΑΝΕΛ, ποιες ήταν αυτές; Απείλησαν ότι δεν θα ψηφίσουν την τροπολογία ε και τι έγινε; Σίγουρα είναι πολλοί αυτοί που έχουν πολιτικές και ιδεολογικές διαφορές με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά πολλοί καλοθελητές θα βρεθούν να ψηφίσουν με την αστεία δικαιολογία της δημοκρατίας και της ισονομίας οπότε δεν θα υπάρξει πρόβλημα. 

Αυτό που θα έπρεπε να κάνουν οι καμένοι του Καμμένου θα ήταν το να αποσύρουν την στήριξή τους από αυτήν την εθνοκτόνα κυβέρνηση αφού ούτε στο οικονομικό το οποίο χρησιμοποίησε ως σημαία για να ψηφιστεί κατάφερε τίποτε. Όλα τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού και οι βουλευτές, οι πολιτευτές και τα στελέχη των ΑΝΕΛ μετά από αυτήν την ανίερη σύμπραξη θα εξαφανιστούν από την πολιτική σκηνή της χώρας. 
Τώρα έχουν την ευκαιρία να πράξουν κάτι σωστό. 
Πράξεις όχι μόνον λόγια.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου